Finishing Tips & Tricks

Finishing Tips & Tricks

 

💝 Zorg ervoor dat je haar volledig droog is voor je een finishing product aanbrengt. Anders gaat het resultaat van het föhnen en/of stylen snel verdwijnen. Je haar zal snel terug froezen en laat dat nu net zijn wat je niet wil.

 

💝 Schud stevig met je spray voor je hem gebruikt. Sprays bevatten namelijk soms poeder, wat ervoor zorgt dat ze verstoppen als je ze niet voldoende schudt.

 

💝 Spray vanop een afstand van de lengte van je arm tot je hoofd.

 

💝 Gebruik je een wax of crème? Neem dan ongeveer de grootte van een erwtje in je handen. Wrijf de crème goed uit (want de meesten reageren op warmte) en verdeel het daarna over je haar. Heb je een mega haarbos dan spreekt het natuurlijk voor zich dat je meer product mag gebruiken.

 

💝 Heb je kort haar en finish je graag met wax? Gebruik dan je vingertoppen om te plukken en je haar in model te brengen. Wist je dat er zelfs wax in spray-vorm bestaat?

 

💝 Heb je krullen? Leg je haar in het gewenste model en kneed je finishing product goed over je volledige haar in. Föhn met een diffuser of laat gewoon lekker aan de lucht drogen

Terug naar blog